Plasarea unei comenzi catre S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea “Cum cumpar”.

Informatiile furnizate catre S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu disponibilitatea “Out of stoc”, S.C. Vioris Parfumerie S.R.L.nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Discount-urile, reducerile si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Discount-ul se calculeaza dupa formula: Pret final = Pret initial*((100-Discount)/100).

Produsele comercializate prin intermediul www.viorisparfumerie.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Orice reclamatii ulterioare achizitionarii produselor de la S.C. Vioris Parfumerie S.R.L.si desigilarii acestora nu vor fi luate in considerare.

Modalitati de plata

Preturile produselor Vioris aflate pe site sunt calculate cu TVA inclus.

La facturarea produselor veti regasi in factura si pretul transportului ales conform “Modalitatii de livrare” stabilit in comanda.

Plata se va efectua prin ramburs la primirea coletului.

 

Modalitati de livrare

Pentru comenzi mai mari de 200 lei TVA inclus (valoarea produselor achizitionate pe site) transportul este gratuit .

Transportul produselor achizitionate se realizeaza prin intermediul societatilor de curierat rapid.

In cazul livrarii produselor prin curier rapid, clientii vor achita pentru transport suma de 15 lei TVA inclus si vor intra in posesia coletului comandat in 24 de ore (maxim 48 de ore pentru localitatile indepartate fata de resedinta de judet).