Condițiile exercitării dreptului de retragere a produselor

Termenul stabilit de legislația română în vigoare pentru dreptul de retragere dintr-un contract la distanță este de 14 zile calendaristice.

Astfel, pot fi returnate produsele, fără explicații, în termen de 14 zile de la data primirii coletului sau achiziției din magazin, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Produsele comandate sau achiziționate vor fi returnate în aceeași stare în care v-a fost livrat, sigilat și având aceeași etichetă atașată, ambalajul original însoțit de toate documentele de livrare care l-au însoțit (factura).

În cazul exercitării dreptului de retragere pentru unul sau mai multe produse cumpărate în cadrul unor oferte speciale pentru care ați beneficiat de reduceri datorită valorii comenzii ori ca urmare a achiziționării unui anumit produs, aveți obligația de a restitui toate produsele primite în baza ofertei speciale sau ca urmare a comandării unui anumit tip de produs care a determinat oferirea altor produse sau oferte.

Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de uzură, de folosire, deteriorari, zgarieturi și nici să nu fi fost supuse la șocuri mecanice, căzături, loviri etc.

Pentru a îți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, prin transmiterea unui e-mail la adresa office@viorisparfumerie.ro.