Parfumeria Vioris – o poveste inceputa in 1991

Infiinţata in anul 1991, la inceput ca Asociaţie familiala, apoi, din 1992, ca Societate cu raspundere limitata – SRL – firma Vioris a debutat cu parfumul Vioris 13, un parfum de referinţa, care “ţine” piaţa de la debut si până in prezent, apoi şi-a dezvoltat continuu sortimentaţia cu noi parfumuri create pe linia celor mai moderne parfumuri de pe piaţa internaţionala.

Este, practic, una dintre putinele firme din România al carei obiect de activitate este în exclusivitate producţia de parfumuri, utilizând materii prime din import, de la firme de renume în domeniu, precum şi ambalaje, deasemenea din import, respectand intocmai retetele de fabricatie specifice grupei Eau de parfum ( Apa de parfum),astfel ca produsele realizate au concentratia şi persistenta la nivelul produselor similare ale marilor producǎtori.

Societatea este cu capital privat, in totalitate, având ca asociat unic, pe D-na Viorica Opris, realizatoarea parfumurilor Vioris, care, în perioada 1972-1990 a lucrat în colectivul de creaţie al Laboratorului SC Farmec SA Cluj Napoca. In acea perioadă a creat o serie de produse ( creme, loţiuni, deodorante ). In anul 1976 a fost la o specializare la firma Givaudan din Elveţia, unde a avut, tangenţă directă cu sectorul de parfumerie, domeniu care a devenit o pasiune şi o preocupare primordială. Incepând din anul 1980, s-a ocupat în exclusivitate de parfumarea produselor şi de realizarea unor deodorante şi deoparfumuri, cum ar fi: Deodorant Favorit, Farmec 16, Deoparfum Simbol pentru export, în cinci note, similar pentru ţară – Anotimpurile, gama Farmec cu cinci note de parfumare şi multe altele.In toată această perioadă, a avut şansa să-şi îmbogăţească cunoştiinţele în domeniu, fiind invitată de mari firme de parfumerie din Europa şi SUA.

Vioris

Experienta dobandita cu ocazia acestor deplasari a contribuit la realizarea unor produse care au fost medaliate la târgurile internaţionale de profil. ( 1977 – Leipzig, 1977, 1978, 1980, 1981, 1983 şi 1988 – Bratislava. )

Calitatea parfumurilor realizate de catre firmǎ, precum şi preţul moderat al acestora au atras un numar tot mai mare de clienţi. Produsele Vioris sunt cunoscute nu numai in tarǎ, ci şi in strǎinǎtate, unde au ajuns prin intermediul diferiţilor cumpǎrǎtori din Cluj, care, apreciindu-le calitatea nu s-au sfiit sǎ le ofere cunostiinţelor lor din strǎinǎtate, unde s-au bucurat de aprecieri favorabile, fapt confirmat de solicitǎrile care vin din acele ţari pentru produsele noastre. In cei 27 de ani de când fiinţǎm, am avut plǎcerea sǎ oferim bucurie şi satisfacţie unui numǎr extrem de mare de clienţi, atât femei, cât şi bǎrbaţi, majoritatea acestora devenind utilizatori permanenţi ai parfumurilor noastre.La aceasta a contribuit hotǎrâtor şi faptul cǎ niciodatǎ nu ne-am permis sǎ înşelǎm aşteptǎrile clienţilor noştrii, nu ne-am abǎtut niciodatǎ de la standardele de producţie, ceea ce conferǎ parfumurilor noastre calitate şi stabilitate.Fiind o firmǎ micǎ, nu am avut fonduri pentru a promova produsele noastre prin mijloacele obişnuite de reclamǎ prin mass media, însǎ produsele şi-au promovat singure faima printre clienţi, prin calitatea lor, astfel că astǎzi ne bucurǎm de o clientelǎ stabilǎ, pentru care ne face plǎcere sǎ lucrǎm.
Vǎ invitǎm, cu drag, sǎ intraţi în rândul clienţilor noştrii .Vǎ asigurǎm cǎ nu veţi regreta alegerea, mai ales ca aceste parfumuri sunt unice in Romania, fiind fabricate exclusiv de catre firma noastra, astfel ca, daca doriti sa daruiti cuiva un parfum Vioris, acesta nu reprezinta un obiect comun, accesibil din oricare magazin, ci doar de la firma producatoare.

Parfumurile VIORIS se pot cumpara in Cluj Napoca de la magazinul de prezentare a firmei, situat pe B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 1( in apropierea Shoping Center – ului SORA), iar in tara sau strainatate, prin comertul on-line, pe internet.

Expedierea parfumurilor se face prin curier rapid, iar costul expedierii este de 15 lei. Pentru comenzi de minimum 200 lei transportul este gratuit.

Parfumurile se pot cumpăra în următoarele variante:

  1. Ambalate in sticle de 50 ml sertizate (capsate de producator) cu pompa si capison de plastic transparent – pentru femei, respectiv cu pompa si capison metalic – pentru barbati. Sticlele sunt ambalate in cutii de carton.
  2. Ambalate in flacoane de 12 ml (travel size) cu atomizor, in cutii de carton.