Ce este acest card?

Este un card care va rasplateste fidelitatea dumneavoastra acordandu-va discounturi de 10% la urmatoarele cumparaturi plasate pe acest site.

Cum putem intra in posesia cardului Vioris Gold si a discountului aferent de 10 %?

Daca facem cumparaturi de peste 300 RON produse Voris de pe site-ul nostru pe un user valid, cumulat  sau in cadrul unei singure comezi si ulterior achitarii sumei mentionate.Nu veti intra in posesia cardului fizic, ci numai scriptic in momentul in care ati primit un e-mail la depasirea pragului de 300 RON cumparaturi Vioris achitate .

Cat este valabil cardul Vioris Gold?

Valabilitatea cardului este permanenta din momentul in care ati atins pragul de 300 RON cumparaturi si se aplica la toate cumparaturile efectuate din acel moment pe site.

Cum putem urmarii aplicarea discountului si respectiv a beneficiilor cardului Vioris Gold?

La fiecare cumparatura viitoare intrarii in elita clientilor Gold, veti primii o factura unde veti putea gasii discountul de 10% aplicat produselor cumparate.Discountul nu se aplica si pretului transportului.Facturile acestor categorii de clienti vor fi marcate cu inscriptia “Client Vioris Gold”.

Ce este acest card?

Este un card care va rasplateste fidelitatea dumneavoastra acordandu-va discounturi de 5% la urmatoarele cumparaturi plasate pe acest site.

Cum putem intra in posesia cardului Vioris Silver si a discountului aferent de 5 %?

Daca facem cumparaturi de peste 150 RON produse Voris de pe site-ul nostru, cumulat pe acelasi user sau in cadrul unei singure comezi si ulterior achitarii sumei mentionate.Nu veti intra in posesia cardului fizic, ci numai scriptic in momentul in care ati primit un e-mail la depasirea pragului de 150 RON cumparaturi Vioris achitate.

Cat este valabil cardul Vioris Silver?

Valabilitatea cardului este permanenta din momentul in care ati atins pragul de 150 RON cumparaturi achitate si se aplica la toate cumparaturile efectuate ulterior informarii primite pe mail.

Cum putem urmarii aplicarea discountului si respectiv a beneficiilor cardului Vioris Silver?

La fiecare cumparatura efectuata ulterior infomarii ca ati devenit client Silver, veti primii o factura unde veti putea gasii discountul de 5% aplicat produselor cumparate pe acest site.Discountul nu se aplica si pretului transportului.Facturile acestor categorii de clienti vor fi marcate cu inscriptia “Client Vioris Silver”.